Wij zijn gezellig anders

Xenos is door de jaren heen uitgegroeid tot een organisatie met ruim 150 kleurrijke winkels en een grote zichtbaarheid online. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden onze winkels dagelijks bevoorraad met nieuwe producten. Producten die ook online op onze website: www.xenos.nl te verkrijgen zijn. De combinatie van een online webshop, de inzet van social media en onze winkels, maakt van Xenos een omnichannel organisatie.
Xenos heeft een uniek karakter. We zijn avontuurlijk, kleurrijk en hartelijk. Dat laten we zien doordat wij open staan voor nieuwe dingen, lef hebben en fouten durven te maken. We zijn sociaal en richten ons op anderen, waarbij we het belangrijk vinden om mensen op een positieve manier te verbinden en samen te brengen.

Sinds 1973

Het succes van Xenos begon binnen de kruideniersformule P. de Gruyter & zn., waar de artikelen uit China en India werden geïmporteerd. Artikelen die nog nergens anders in de winkel lagen en daarmee direct leuk, lekker én anders waren. In 1989 nam Blokker Holding de Xenos formule over, sinds 2019 is Xenos  onderdeel van de Nieuwgeluk Group.

Onze visie

We verrassen onze klanten steeds weer met een snel en wisselend assortiment met leuke spullen voor thuis die net even anders zijn. We maken deze voor iedereen bereikbaar in onze gezellige winkels in de buurt en met een overzichtelijke webshop. 

Onze ambitie

Xenos wil groeien. Om te kunnen groeien en ook in de toekomst relevant te blijven, kijken we iedere dag hoe het nóg beter kan. Met een snelle, slimme omnichannel organisatie willen we trends bereikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen. Zonder dat het ten koste gaat van mens, milieu en maatschappij.

Meegroeien met onze ambities?

Geen vacature missen?