Samen Xenos

Binnen Xenos vinden wij een goede samenwerking erg belangrijk. Tussen collega's, teams en afdelingen. Maar ook als het gaat om externe partijen. Zo werkt Xenos actief samen met Mobiliteitsteam De Langstraat, een initiatief van gemeente Waalwijk. Het brengt ondernemers bij elkaar die uiteenlopende problemen ervaren binnen hun organisatie door o.a. de coronacrisis. Samen wordt naar een oplossing gezocht zodat ondernemers elkaar helpen waar dit kan. Ook dat is samenwerken.

Meer nieuws over Xenos

kantoor
logistiek
winkel

Onze Natuur Positieve reis tijdens Earth Day

Ons team van inkopers zette vandaag nieuwe stappen in onze Natuur Positieve reis. Met als bestemming de inkoopstrategie en duurzame ambities voor het jaar 2023.

kantoor
logistiek
winkel

Nieuwe TV commercial

Bij Xenos staan we voor gezellig anders. Anders geeft kleur aan het leven en dat omarmen wij graag 😊. Daarom staat onze nieuwe commercial geheel in het teken van anders zijn en anders blijven.

winkel

Opening Xenos GoGo Bubble Tea Bar

Vrijdag 1 april (geen grap) hebben we een geheel nieuw concept geopend: Xenos GoGo - de allereerste Xenos Bubble Tea Bar. De perfecte uitvalsbasis om tijdens een dagje shoppen een drankje to go te halen, dat nét even anders is.

kantoor
winkel

Online X-event

Tijdens dit online X-event met persoonlijke verhalen, humor, een groene draad en toren X sketches, keken we alvast vooruit naar de komende drie jaar.

kantoor

Retailer of the Year gala

Wat een WAANZINNIGE avond hebben we tijdens het Retail of the Year gala beleefd! Super mooie woorden die gesproken werden over waarom onze CEO Linda Keijzer door de vakjury genomineerd was in de categorie “Retail Executive of the Year”.

winkel

Laren, wat ben je mooi!

Deze week openden we hier onze kleinste Xenos-winkel in een prachtig historisch pand met slechts 300m2. 🎉🎊

winkel

Na 3 jaar terug in Breda!

Xenos is na 3 jaar weer terug in Breda 🎉 Trots op alle collega's die met elkaar deze nieuwe kleurrijke Xenos wereld in Breda hebben gerealiseerd!

kantoor

OngeWoonEvent

Op 16 september 2020 vond het OngewoonEvent plaats op ons servicekantoor in Waalwijk. Ruim 20 ambassadrices kregen een exclusieve preview van de najaarscollectie.

kantoor
logistiek
winkel

Undercover Boss

X-day: het online live event waar alle leidinggevenden binnen Xenos op een interactieve manier met elkaar de voorbereiding voor het najaar besproken hebben.

winkel

Een nieuwe Xenos wereld!

TROTS! Dat zijn wij op onze super gave nieuwe Xenos wereld in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. 💛🤩

logistiek

Collegiale uitruil

Zo werkt Xenos actief samen met Mobiliteitsteam De Langstraat, een initiatief van gemeente Waalwijk. Het brengt ondernemers bij elkaar die uiteenlopende problemen ervaren binnen hun organisatie door o.a. de coronacrisis.

kantoor
logistiek
winkel

#jerusalemachallenge

We zijn de #Jerusalemachallenge aangegaan om al onze collega's op afstand veel succes te wensen. Met elkaar, voor elkaar, samen Xenos! 💛

kantoor

Internationale vrouwendag!

Even een shout-out naar alle powervrouwen binnen Xenos (én daarbuiten) die iedere dag kleur geven aan Xenos én onze klanten. 💛💪

Wil je nooit een vacature missen?