Samen Xenos

Binnen Xenos vinden wij een goede samenwerking erg belangrijk. Tussen collega's, teams en afdelingen. Maar ook als het gaat om externe partijen. Zo werkt Xenos actief samen met Mobiliteitsteam De Langstraat, een initiatief van gemeente Waalwijk. Het brengt ondernemers bij elkaar die uiteenlopende problemen ervaren binnen hun organisatie door o.a. de coronacrisis. Samen wordt naar een oplossing gezocht zodat ondernemers elkaar helpen waar dit kan. Ook dat is samenwerken.

Meer nieuws over Xenos

winkel

Laren, wat ben je mooi!

Deze week openden we hier onze kleinste Xenos-winkel in een prachtig historisch pand met slechts 300m2. πŸŽ‰πŸŽŠ

Lees meer >

winkel
kantoor
logistiek

Nieuw: Xenos kerstpakketten!

Xenos introduceert 4 exclusieve kerstpakketten voor een leuke prijs. De kerstpakketten hebben elk een eigen werelds thema.

Lees meer >

winkel

Na 3 jaar terug in Breda!

Xenos is na 3 jaar weer terug in Breda πŸŽ‰ Trots op alle collega's die met elkaar deze nieuwe kleurrijke Xenos wereld in Breda hebben gerealiseerd!

Lees meer >

kantoor

OngeWoonEvent

Op 16 september 2020 vond het OngewoonEvent plaats op ons servicekantoor in Waalwijk. Ruim 20 ambassadrices kregen een exclusieve preview van de najaarscollectie.

Lees meer

winkel
kantoor
logistiek

Undercover Boss

X-day: het online live event waar alle leidinggevenden binnen Xenos op een interactieve manier met elkaar de voorbereiding voor het najaar besproken hebben.

Lees meer

winkel

Een nieuwe Xenos wereld!

TROTS! Dat zijn wij op onze super gave nieuwe Xenos wereld in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. πŸ’›πŸ€©

Lees meer

logistiek

Collegiale uitruil

Zo werkt Xenos actief samen met Mobiliteitsteam De Langstraat, een initiatief van gemeente Waalwijk. Het brengt ondernemers bij elkaar die uiteenlopende problemen ervaren binnen hun organisatie door o.a. de coronacrisis.

Lees meer

winkel
kantoor
logistiek

#jerusalemachallenge

We zijn de #Jerusalemachallenge aangegaan om al onze collega's op afstand veel succes te wensen. Met elkaar, voor elkaar, samen Xenos! πŸ’›

Lees meer

kantoor

Internationale vrouwendag!

Even een shout-out naar alle powervrouwen binnen Xenos (Γ©n daarbuiten) die iedere dag kleur geven aan Xenos Γ©n onze klanten. πŸ’›πŸ’ͺ

Lees meer

Wil je nooit een vacature missen?