Ben je klantgericht? Ga jij voor het allerbeste resultaat van de winkel? Houd je van stevig aanpakken en vind je het leuk om in een hecht team te werken? Kom dan werken in een van onze avontuurlijke Xenos-winkels! Samen met je collega’s ben je het visitekaartje van de winkel en zorg je ervoor dat onze klanten graag terugkomen.
Een werkdag bij Xenos is nooit hetzelfde. Naast klanten die je hartelijk ontvangt zijn er diverse werkzaamheden die structureel aan bod komen. Denk hierbij aan het presenteren van ons kleurrijke assortiment op een aantrekkelijke manier, het bestellen van producten en  kassa- en schoonmaakwerkzaamheden. Werken in onze winkels is divers, maar altijd met een en hetzelfde doel: zorgen voor een hartelijk ontvangst voor iedere klant. 

Winkelmanager bij Xenos

Ga jij samen met jouw team voor het beste resultaat van jouw winkel? Bekijk onze vacatures voor winkelmanager en solliciteer direct!
Example alt text

Gezellig team

Example alt text

Goede sfeer

Example alt text

Iedere dag is anders

Example alt text

Klantcontact

Verkoopmedewerker bij Xenos

Maak jij onze klanten graag blij met onze verrassende producten? Hou je van afwisseling en sta je open voor nieuwe avonturen? Mis deze kans dan niet en solliciteer direct!


Wil je nooit een vacature missen?